Exkluzívny a nadčasový dizajn pre váš interiér

0 +

návrhov

Z našej dielne vyšli stovky návrhov a najväčším zadosťučinením je, vidieť tieto návrhy zrealizované.

0 +

rokov skúseností

Aj napriek našim dlhoročným skúsenostiam sa neustále posúvame vpred a snažíme sa prinášať nové a kreatívne nápady.

0 +

členov tímu

Súčasťou nášho rozrastajúceho sa tímu sú talentovaní architekti, návrhári, projektanti a projektoví manažéri, ktorí pre vás vytvárajú exkluzívne interiéry.

Interiér bytu

2023 | Palisády, Bratislava

Nadčasová elegancia. Aj takto by sa dal vystihnúť charakter tohto staromestského bytu, ktorý dýcha luxusom, nevtieravou extravaganciou no zároveň myslí na pohodlie svojich majiteľov.

Rodinná vila

2023 | Bratislava

Interiér tejto rodinnej vily je stelesnením jednoduchosti a luxusu zároveň. Čisté línie, kontrasty a textúry robia tento domov výnimočným miestom pre celú rodinu.

Vínna pivnica

2023 | Bratislava

Záleží nám na každej miestnosti a preto aj priestor akým je vínna pivnica môže vyzerať viac než reprezentatívne. Vhodne zvolené detaily vytvorili z tejto miestnosti naozaj dizajnový skvost.

Rodinný dom

2022 | Koliba, Bratislava

Detaily tvoria celok a tento priestranný rodinný dom je toho dôkazom. Spája dizajn s funkčnosťou a vďaka dizajnérskym kúskom vytvára luxusný no minimalistický domov pre celú rodinu.

Vytvárame nadčasový interiérový dizajn a návrh interiéru na kľúč

V Studio E veríme, že interiérový dizajn nie je len o estetike, ale aj o pocitoch. Je to aj o tom, ako sa cítite, keď vstúpite do priestoru, ktorý sme spolu vytvorili. Keď navrhujeme klientom interiér na mieru, vždy sa snažíme nájsť rovnováhu medzi krásou a funkčnosťou. Chceme, aby dizajn vášho priestoru vyzeral úžasne, bol praktický, nadčasový a príjemný na každodenné používanie. Preto vždy pri návrhu zohľadňujeme svetlo, priestorové možnosti a myslíme na každý malý detail, aby sme z vášho priestoru vyťažili maximum. Pre nás je každý projekt jedinečný, pretože každý priestor má svoj príbeh a my sa ho snažíme pretvoriť do reality.

Naši klienti si nemusia robiť starosti s návrhom ani realizáciou svojho interiéru, pretože všetko vybavíme za vás. V Studio E sa postaráme o komplexnú realizáciu projektov, ktorá zahŕňa všetky fázy tvorby interiéru na kľúč. Realizácia projektu obsahuje nielen komunikáciu s odborníkmi, ale aj výber kvalitného materiálu a zhotovenie interiéru na mieru. Naša práca začína úvodnou konzultáciou, kde sa spolu porozprávame o vašich predstavách, štýle a potrebách. Počas tohto procesu berieme do úvahy všetko, a to od rozloženia nábytku, cez farby, materiály, svetlo až po dekorácie. Následne vám pripravíme návrh vo forme vizualizácií, aby ste si vedeli lepšie predstaviť, ako váš priestor bude vyzerať. Po schválení návrhu sa postaráme o každý detail realizácie, aby výsledok zodpovedal vašim očakávaniam.

Premeníme váš priestor na štýlový a funkčný domov​

V Studio E veríme, že kvalitný dizajn interiéru dokáže premeniť váš domov alebo pracovisko na miesto, kde sa budete cítiť príjemne a pohodlne. Preto v našom tíme pracuje vyše 30 architektov, projektantov, návrhárov a projektových manažérov, ktorí nenavrhujú len interiéry, ale vytvárajú jedinečné domovy. A práve to nás odlišuje od iných. Chcete byť očarený zakaždým, keď vstúpite do svojho domova? V Studio E vám navrhneme a vytvoríme štýlový, nadčasový a jedinečný interiér vášho domu, bytu či kancelárie.